Älskling

Nu sitter jag o pratar med min älskling i luren, vi har snart varit tillsammans i 7 månader! vad tiden har gått fort. jag minns dagen då jag fick min första puss av han, åhhh vad glad o lycklig jag är med dig. När jag är med dig, hör din röst och ser seg får jag alltid en super härlig kännsla innom mig som gör mig helt varm i hela kroppen! Du är helt makist underbar. DU GÖR MIG SÅ LYCKLIG! JAG ÄLSKAR DIG!<3

Tråkigt

Jag har just nu super tråkit måste jag säga, vet inte riktigt vad jag ska hitta på men funderar på att ringa älskling men vet inte om de är någon bra ide för han blev sur på mig förut av någon anledning men vet inte varför.

Praktik

I måndags började min praktik och jag hamnade på Nyponrosens hemtjänst de är kul och fick en underbar handledare som heter Mia. Jag börjar ungefär 07.00 på morgonen och slutar runt 15.00. De ända som är jobbigt är att man får gå upp super tidigt på morgonen.


påsk

Nu är det påsk och jag fick ett påskägg på morgonen. Mysigt tycker jag! Nu är jag påväg hem, jag har varit i farsta med Marcus och köpt ett nytt skal till mobilen.


Testar att mobil blogga nu

Tja har fått en ny mobil och testar oxå att lägga upp ett inlägg från mobilen nu


RSS 2.0