god natt

idag har jag inte gjort så mycket. Jag gick till pappa på dagen.. På kvällen för några timmar sen. när vi hade ätit så åkte jag till sickla och träffade Sebby och Leo, vi gjorde inte så mycket vi satt mest och snacka mellan allt och himmel och jord. jag kommer sakna dom killarna medans jag e borta för vi träffas typ varje dag.

Nu sitter jag framför tvn med datorn i knät och kaffe i handen, snart ska jag hoppa in i duschen så man e fräch till imorrn.. om jag hinner så lägger jag in ett inlägg innan jag åker till flygpltsen så de blir innan 06.00 men annars blir de när jag är i bulgarien..  puss och godnatt och killar jag kommer sakna er ur mycket<3

BULGARIEN!<3

Jag sov hos bästa Charlotta inatt som kom hem i lördags från USA ,
hon var där i nästan 1 år.
Vi hade mycket att prata om  så vi satt uppe inatt ett tag. Vet inte riktigt
när vi la oss men men sånt är livet.
 Nu sitter jag hemma hos mamma och har
 packat sen ungefär 15.00 och
 plockat ordning på rummet
(så duktig jag är). Jag , pappa och Arasay åker till Bulgarien
onsdag och blir där i en vecka så de är NICE!




   
      
 
 

bilder från google stället är golden sand i bulgarien


jag blev lämnad i skiten

Jag trodde att jag kunde kalla dig vän, jag trodde att du var pålitlig. Jag berättade det mesta för dig, men ändå gör du så här emot mig, vad är det för stil? Du ljuger om allt och alla, du försöker bli populär genom att ljuga. Lilla gumman, sanningen kommer alltid fram på något sätt. Du går och säger vissa saker till Elin som ändå är som var  min syster, hur tänker du då? Jag och Elin berättade allt för varandra så jag förstår inte hur du tänkte när du pratade skit bakom ryggen på mig. Det är många saker som jag stör mig på när det gäller dig, inte nog med att du ljuger om allt. Du tror att du känner en person efter att ha tagit ett handslag och berättat vad du heter. Du går och berättar för alla du "känner" att min kusin är som din storebror. Hur fan tänkte du där? Dennis kommer aldrig bli som din storebror, inte ens i närheten. Du kan bara fortstätta drömma. Jag gillade inte det jag hörde av Elin. Du skrev till den killen som du är stört kär i att Dennis var precis som din bror.  Ibland frågar jag mig själv om du är riktigt frisk. Jag säger inte att Elin är så snäll häller du säger massa skit till Stefano som du bara får för dig? Att jag kunde kalla dig för syster kan jag inte fatta.. Du gjorde att min nästan bästa vän bröt våran kontakt hur fan tänker du igentligen?

RSS 2.0