...

Hejhej nu är jag fullt upp med massa pluggande och så.. Jag pratade nyss med Pappa och Arasay som är i Thailand. Jag är väldigt avis på dom faktist. Här är de ju typ 15- grader ute. Det är sjukt kallt.
Imorrn är de skola och på morgonen så ska jag möta upp Frank i forum och ta sällskap till skolan. Imorgon efter skolan så jobbar jag som vanligt. Det är nice! lägger in ett till innlägg lite senare. Puss så länge

I am afraid of love

Rubriken säger allt


huvudvärk

Inatt har jag vaknat lite hela tiden av att jag har haft jätte ont i huvudet. När klockan ringde så hade jag oxå världens huvudvärk. När jag skulle gå upp uch säga de så han hon sätta på larmet för att hon nog glömde att jag var hemma. Börjar ju alltid 0930 på måndagar. Men hon stängde av de direkt. då kunde Jag säga att jag har ont i huvudet. Så jag stannar hemma idag och får se om jag går och gör hk provet som vi har idag. orkar inte skriva nå mer nu så lägger nog in ett inlägg senare.

...


fest

Idag har vi haft sjukt mycke o göra. Snart kommer mimmi o kanske becca hit för mimmi ska göra iordning mamma inför kvällen. I kväll blir de stor fest för mamma för hon har ju fyllt 40 år så nu ska vi fira.

Jag älskar dig!!

Jag sitter nu o tänker på dig älskling. Vad skulle jag ha gjort utan dig?
 Jag kan prata med dig om allt och du kan mig ut och in, jag kan dig ut o in.
 Jag älskar de du skriver till mig, de du säger ,
 hur du är och jag älskar verkligen  hela dig och bara dig!
 Du är den BÄSTA! Jag är så otroligt lyckligt lottad som har dig som pojkvänn.
Tack för att du finns! Du får mig att må bra.
Daniel jag älskar dig!


Samy - Dagen då jag föddes


dagens favorit


har ingen bra rubrik

NU sitter jag i skolan och har svenska.. Snart har vi idrott men jag är inte alls taggad på de eidag för jag har världens jävla mensvärk. De är sjukt segt asså.
Idag så skulle jag ha jobbat med sanna men hon kunnde inte idag så vi tar de imorrn. Jag slippar simningen för att jobba med henne. Jag trodde att jag aldrig skulle slippa simningen. De är lixom den jag brinner för.

Grattis världens bästa mamma! jag älskar dig!<3<3<3<3

Kom hem för kanske 45 minuter sen. Nu sitter jag och pratar med älskling på skype som vanligt hehe. Men snart ska jag sätta igång o plugga lite och så. Idag fyller ju mamma 40 år så vi ska äta lite gott ikväll och äta lite tårta. mums de är alltid gott!.
men nu orkar jag inte jag skriva nå mer. Kanske lägger upp ett inlägg senare.


trött, trött, trött

idag blir de ett kort inlägg för jag är skit trött. jag ska bara säga vad som har hänt lite idag. Dagen började med skola.. från 08.20-11.00 så va de en föreläsning i aulan om gymnasium sen efter de så har dagen rullat på som vanligt. Jag jobbade efter skolan i simhallen. var väl hemma vid 19.30 och då åt jag maddag. sen pluggadde jag lite. Nu har jag precis pratat med älskling på skype. men vi la på nu för båda var jätte trötta. jag ska lägga mig nu.. Imorgon bitti ska vi sjunga för mamma för hon fyller 40 år.lägger kanske in ett inlägg imorgon bitti om de. puss o godnatt


dålig uppdatering

Just nu sitter jag vid datorn och vantar på att älsklingen ska ringa mig på skype. Har nyss pluggat.
Idaga har jag varit på simningen vi simmade lite mer än 2 kilometer. Sen drog jag till forum och mötte pappa. Vi köpte lite mat o så. Jag fich en av väldens godaste mat. SUSCHI mmmmh vad gott! Sen drog vi upp och åt. Sen ringde älskling mig men vi pratade inte så länge för jag skulle plugga, nu har jag pluggat klart o satte mig vid pappas dator för mitt ljud funkar inte. Just nu sitter jag o älskling o pratar. Kan verkligen inte förklara med ord vad jag känner för honom.

Lovet är slut.. och kärleken börjar<3

Jaa nu har vi haft lov o allt. Lovet har varit skönt. Sov morgon nästan varje dag. Jag har osså klippt mig. Jag är riktigt nöjd. Jag har pratat med denne i telfon varje dag eller på skyp. De roliga va att båda hade känslor för varnadra. Så just nu är vi på G men jag tror vilken dag som hälst så kommer de vara vi. Jag älskar dig!

RSS 2.0